 Hamur ekşisi çeşitlerimiz |  |  |
Antik Mısırlılar bile biliyordu: Ekmek üretiminde hamur ekşisi kullanımının, hamurun kabarması üzerinde olumlu bir etkisi vardır. IREKS olarak biz de çok önceden hamur ekşisi ile ilgilenmeye başladık ve bugüne kadar da kendi hamur ekşilerimizi geliştirmeye ve üretmeye devam ediyoruz. İyi bir karar! Çünkü yaklaşık 100 yıllık tecrübeye dayanarak müşterilerimize geniş ‘’yüksek kaliteli hamur ekşisi’’ ürün yelpazesi sunabiliyoruz.
Hamur ekşileri, yüksek bir unlu mamul kalitesi ve eşsiz bir lezzet sağlamaktadır. IREKS’te üretim, üç aşamalı kılavuz kullanılarak klasik bir yöntemle gerçekleşmektedir. Kendimize ait, kontrol altında tutulan kültürlerin kullanılması ve üretimin sıkı bir şekilde izlenmesi, istenmeyen yabancı maddeleri veya hatalı fermantasyonları önler. Ama biz sadece güvenlik sunmuyoruz! Söz konusu hamur ekşisi olunca, ürün çeşitliliği de bizim önceliklerimizdendir. Sürekli büyüyen portföyümüzde çavdar, buğday ve dinkel gibi kanıtlanmış hamur ekşilerinin yanı sıra durum, karabuğday ve ham dinkel hamur ekşilerimiz de bulunmaktadır. Böylece daima yeni şeyler deneme fırsatınız oluşmaktadır.
Benzersiz unlu mamuller yaratmak için farklı lezzet nüanslarımızdan faydalanın!
|  | |
|  |  |