Doğadan En İyisi
İREKS’ten haberler:
dünya çapında güncel bilgiler
Türkçe> HABERLER> 2019 özel: Ekmek Sanatı / Brot – Kunst – Raum

2019 özel: Ekmek Sanatı / Brot – Kunst – Raum

2019 yılı takvimimiz, IREKS’i tanımlayan özelliğe farklı bir bakış açısıyla bakma şansı veriyor: Ekmekçilik sanatında tutku ve yetkinlik! Başroldeki ekmeği bu sefer çok farklı bir şekilde göreceksiniz – el işçiliğiyle hazırlanmış sıradışı dekorlar olarak.

 

Dekoratif ekmekler geçmişten bugüne el işçiliğine olan yetenek ve yaratıcılığın bir simgesi olarak görülmektedir. IREKS bu özel geleneği dekoratif ekmeklerin bambaşka bir ihtişamla ışıldamasını sağlayan modern şekil ve tekniklerle birleştiriyor. Elde edilen pişmiş ürünlerin temelini bu ekmeklerin üretimi için oldukça uygun olan çeşitli, yüksek kaliteli IREKS ürünleri oluşturuyor.

“Ekmek Sanatı” / “Brot – Kunst – Raum” takvimi ekmeklerin yalnızca eşsizliğini ve estetik görünümünü vurgulamakla kalmıyor, aynı zamanda onları sergideki bir sanat eseri gibi sergiliyor. Hem sembolik hem de gerçek anlamda bir alan oyunu olan bu durum motiflere ilave bir heyecan katıyor.

Ayrıca sanat eserlerimizin olması gerektiği gibi ilgili motifi vurgulayan özel bir başlığı da bulunuyor. Böylece “YILDIZ” başlığı altında çiçek dolu bir denizin içinde bir çiçek ekmeğini veya “GÜÇLÜ” başlığı altında ekmek hamurundan yapılmış bir boğa başını hayranlıkla izleyebilirsiniz.

Oniki farklı motif için merakla bekleyin! Bu özel ekmek sanatının uygulamasında sizlere bol eğlence dileriz.